Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"V.E. Plotnikov"'
Autor:
I.V. Plotnikova, V.E. Plotnikov, N.N. Mirzebalaeva, T.A. Shevyakova, V.Zh Tigranyan, G.O. Magomedov
Publikováno v:
Khleboproducty. 30:49-53
The research in the field of technology of gluten-free butter biscuits of functional purpose for nutrition of schoolchildren of junior and middle age using rice, millet, corn flour and carrot puree is presented. The quality indicators of biscuit doug
Publikováno v:
Khleboproducty. 29:38-41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.