Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"V.D. Kharitonov"'
Publikováno v:
VESTNIK OF THE BASHKIR STATE AGRARIAN UNIVERSITY. 55:31-38
Publikováno v:
Actual issues of the dairy industry, intersectoral technologies and quality management systems
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6f987337e1e21c066f01f4cd43662e85
https://doi.org/10.37442/978-5-6043854-1-8-2020-1-526-534
https://doi.org/10.37442/978-5-6043854-1-8-2020-1-526-534
Publikováno v:
Actual issues of the dairy industry, intersectoral technologies and quality management systems
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3763b6000df78e4d36573564385a6248
https://doi.org/10.37442/978-5-6043854-1-8-2020-1-41-45
https://doi.org/10.37442/978-5-6043854-1-8-2020-1-41-45
Autor:
V.D. Kharitonov
Publikováno v:
Actual issues of the dairy industry, intersectoral technologies and quality management systems
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fdb89b6c2775c324a1a1b480940b0458
https://doi.org/10.37442/978-5-6043854-1-8-2020-1-583-588
https://doi.org/10.37442/978-5-6043854-1-8-2020-1-583-588
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 2, Pp 197-201 (2017)
The current development of drying technologies makes it possible to manufacture dried milk products which, when recovered, practically do not differ from the original ones. At the same time, the choice of various auxiliary dried milk conditioning pro
Autor:
V.D. Kharitonov
Publikováno v:
Dairy Industry. 66:28-29
Publikováno v:
Dairy Industry. 12:57-58
Publikováno v:
Сheesemaking and buttermaking. 56:52-53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.