Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"V.B. Alvarez"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 9, Iss 3, Pp 452-459 (2021)
Son yirmi yılda en çok ilgi çeken gıda üretim yöntemlerinden birisi organik gıda üretimidir. Sütün organik ya da geleneksel yöntemlerle üretilip üretilmediğinin belirlenmesi, Fourier dönüşümlü kızılötesi (FTIR) spektroskopisinde
Publikováno v:
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 01 MAR 2021
Food Science and Technology (2021)
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e59820, Published: 01 MAR 2021
Food Science and Technology (2021)
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e59820, Published: 01 MAR 2021
The composition and quality of goat milk is determined, but there is no similar studies on Turkish camel’s milk. Raw camel’s milk was collected from one-humped camels at a farm in western Turkey and evaluated for its physicochemical components an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a0394c1b91f6a5c76338716dd5569239
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612021005008206&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612021005008206&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Journal of Food Science. 83:1360-1365
This study evaluated the effect of oat flour and milk protein on the functional properties and sensory acceptability of shelf stable high protein dairy beverages containing at least 0.75 g of oat-β-glucan per serving size. Formulations adjusted to l
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 115:106559
Oat β-glucan is a soluble dietary fiber and its consumption is associated with the reduction of coronary heart disease risk (21 CFR 101.81). Dairy and food formulations have been used to deliver β-glucan's health benefits to consumers, but the addi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Reviews International. 31:295-318
The type of packaging material for dairy products is of critical importance because of its impact on quality, safety, cost, and marketing of the commodities to consumers. Recently, interest has shifted towards novel applications such as smart or inte
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.