Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"V.A Ayo"'
Publikováno v:
Pakistan Journal of Nutrition. 9:1034-1038
2 Abstract: Kunun-zaki was prepared using millet as the base and supplemented with beniseed at varie d level (0-50%). The effect of added beniseed on the physio-chemical (moisture, ash, protein, fat and carbohydrate), sensory (colour, taste, odour/ar
Publikováno v:
Pakistan Journal of Nutrition. 7:557-560
The maize grains were dehulled, washed, dried and milled and sieved (flour and grit). The groundnut grain were sorted, toasted, dehulled and milled into paste. The paste was substituted (050%) into the maize flour, cooked and cooled down (32 C). The
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 28, No 2 (2010)
Biscuits were prepared from acha -soybean composite flour (85.15) based on preliminary works. The nutritional qualities of the products (biscuits) were evaluated using Wistar-strain albino rat Feed intake, Weight gain, Feed Efficiency Ratio (FER), Pr
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 25, No 1 (2007); 77-89
Biscuits were produced from wheat-”acha” (7:3) composite flour (WAF) and soybean flour (SBF) blends. The various ratios of WAF to SBF used were 100:00, 95:05, 90:10, 85:15, 80:20 and 70:30. The biscuits were analyzed for physical (weight, spread
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.