Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"V. Vukić"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 10, Iss , Pp 336-345 (2014)
The effects of kombucha inoculum as a new starter culture for milk fermentation were investigated, during 14 days of storage. The antioxidant capacity, angiotensin converting enzyme (ACE) inhibitory activity, degree of proteolysis (DP), content of vi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebafe795f9ad4a22b1c96b6c7e1477ff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zoran Zeković, Vladimir R. Vukić, Aleksandra Torbica, Katarina G. Kanurić, Branimir Pavlić, Dajana V. Vukić, Jelena Tomić, Jovana Degenek, Mirela D. Iličić, Ljiljana Popović, Maja Bjekić
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 71, Iss 4, Pp 215-225 (2021)
Protein profile, in vitro gastrointestinal digestion and antioxidant potential of two fresh cheese samples obtained by kombucha inoculum and traditional starter culture have been investigated in this study. There is a significant difference in protei
Antioxidative capacity of fresh kombucha cheese fortified with sage herbal dust and its preparations
Autor:
Zoran Zeković, Katarina G. Kanurić, Dajana V. Vukić, Mirela D. Iličić, Maja Bjekić, Vladimir R. Vukić, Branimir Pavlić
Publikováno v:
J Food Sci Technol
Recent studies have intensively investigated the possibility of kombucha application as non-conventional starter culture in manufacture of various fermented dairy products. Furthermore, natural extracts from medicinal and aromatic plants contain diff
Autor:
Vladimir R. Vukić, Dajana V. Vukić, Spasenija D. Milanović, Mirela D. Iličić, Katarina G. Kanurić, Biljana Stojanović
Publikováno v:
Mljekarstvo. :155-164
The possibilities of manufacturing fermented milk beverages by applying kombucha inoculum concentrated by evaporation and with addition of transglutaminase have been investigated. The main aims of this study were to investigate influence of concentra
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.