Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"V. Van linden"'
Publikováno v:
Animal, Vol 18, Iss 4, Pp 101119- (2024)
The impact of pork production on global livestock’s greenhouse gas emissions is substantial. Understanding the factors influencing these emissions is crucial in achieving a more sustainable pig husbandry. In two independent experiments, the impact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba96d2e1b0d34919946c4598c7e238d8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Filip Bronchart, R. de Vis, P. A. Van Weel, Peter Demeyer, Lieve Wittemans, P. Malschaert, M. De Paepe, E. Cheret, V. Van linden, S. Tassens
Publikováno v:
International Symposium on New Technologies and Management for Greenhouses-GreenSys2015. International Society for Horticultural Science
International Symposium on New Technologies and Management for Greenhouses-GreenSys2015
International Symposium on New Technologies and Management for Greenhouses-GreenSys2015
Different primary energy saving techniques for greenhouses have been tested in the past. Those systems were designed by using the first law. However, no attention was paid to the exergy destruction in the processes (second law). This exergy destructi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cbd65f190fdfd1e607f8214ffce20bb9
https://doi.org/10.17660/actahortic.2017.1170.56
https://doi.org/10.17660/actahortic.2017.1170.56
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :1403-1410
Product texture can be described by tissue elastic properties and tissue firmness. The aims of this research were 1) to demonstrate the ability of the acoustic impulse-response technique to non-destructively detect internal damage of apples and 2) to
Autor:
J. De Baerdemaeker, Maarten Hertog, Michèle Desmet, Bart Nicolai, V. Van linden, Bert Verlinden
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology. 34:81-92
In the long chain of handling operations, tomatoes are subjected to many short-time mechanical forces, called impacts, which can lead to puncture injury causing qualitative and quantitative losses. The number and intensity of impacts in different pha
Publikováno v:
Communications in agricultural and applied biological sciences. 68(3)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.