Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"V. Ughini"'
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, Vol 32, Iss 3 (2018)
Raspberry (Rubus idaeus L.) fruits are characterised by a high content of nutraceuticals, such as vitamin C, polyphenols and anthocyanins, which are considered antioxidant compounds. The ready-to-eat raspberry product could increase the market opport
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da5a7ba11f1a4669818b3635d6addc20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :543-548
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :413-418
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :517-524
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :739-746
Autor:
V. Ughini, A. Roversi
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :733-738
Autor:
A. Roversi, V. Ughini
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :299-306
Autor:
V. Ughini, A. Roversi
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :77-82
Autor:
A. Roversi, V. Ughini
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :285-290