Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"V. Scislowski"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Sports Medicine. 27:834-841
We examined the effects of weight loss induced by restricting energy and fluid intake on antioxidant status and oxidative stress of judo athletes. Twenty male judoka were randomly assigned to one of two groups (Group A: called diet, n = 10; height 17
Publikováno v:
Journal of Animal Science
Journal of Animal Science, American Society of Animal Science, 2005, 83 (9), pp.2162-2174. ⟨10.2527/2005.8392162x⟩
Journal of Animal Science, American Society of Animal Science, 2005, 83 (9), pp.2162-2174. ⟨10.2527/2005.8392162x⟩
International audience; Two experiments were conducted using crossbred Salers x Charolais fattening steers fed diets enriched with no supplemental oilseeds or oils rich in either n-6 PUFA (from sunflower seeds) or n-3 PUFA (from linseeds) provided ei
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lipids. 40(12)
The susceptibility of major plasma lipoproteins to lipoperoxidation was studied in relation to the FA composition of their neutral and polar lipids in steers given PUFA-rich diets. Two trials used, respectively, 18 ("sunflower" experiment, S) or 24 (
Antioxidant status and oxidative stress in professional rugby players: Evolution throughout a season
Publikováno v:
International Journal of Sports Medicine
International Journal of Sports Medicine, Thieme Publishing, 2006, 27 (2), pp.87-93
International Journal of Sports Medicine, Thieme Publishing, 2006, 27 (2), pp.87-93
International audience; Physical training is known to increase the antioxidant defence system and reduce exercise-induced oxidative stress. However, intense physical aerobic and anaerobic training and competition such as those imposed on professional
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9b55f2799ca5d83bcb319bac3c5747a3
https://hal.inrae.fr/hal-02660863
https://hal.inrae.fr/hal-02660863
Autor:
A. De La Torre, V. Scislowski, Didier Micol, Denys Durand, A. Peyron, Dominique Bauchart, Dominique Gruffat
Publikováno v:
Meat Science 2 (73), 258-268. (2006)
Meat Science
Meat Science, Elsevier, 2006, 73 (2), pp.258-268
Meat Science
Meat Science, Elsevier, 2006, 73 (2), pp.258-268
International audience; Bovine meat is criticised for the bad nutritional image of its lipids and fatty acids. However, with dairy products, beef is the major source of conjugated linoleic acid (CLA) which could have several human health benefits. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4c734e93e5bb67d56c0098bd3eb9922b
http://prodinra.inra.fr/record/14131
http://prodinra.inra.fr/record/14131
Publikováno v:
Journal of animal science. 83(9)
Two experiments were conducted using crossbred Salers x Charolais fattening steers fed diets enriched with no supplemental oilseeds or oils rich in either n-6 PUFA (from sunflower seeds) or n-3 PUFA (from linseeds) provided either as seeds incorporat