Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"V. Sapru"'
Publikováno v:
Journal of Food Science. 58:223-228
Comparisons of characteristics of recent models and the conventional model of bacterial spore populations during thermal sterilization showed the conventional model was inadequate for general representation because it lacks activation of dormant spor
Publikováno v:
Journal of Food Science. 57:1248-1257
A mathematical model of Bacillus stearothermophilus spore populations during lethal heating treats activation of dormant spores and inactivation mechanisms affecting dormant/activated spores. Rate constants of activation/inactivation processes were d
Publikováno v:
Powder Technology. 58:55-61
A segregation index for vibrated binary mixtures, based on the concentration profile of the fines in a segregation cell, is proposed. Like Williams' segregation coefficient, it takes into account the overall composition of the mixture. Its major para
Autor:
Micha Peleg, V. Sapru
Publikováno v:
Journal of Food Science. 53:555-557
Three food colorants, namely FD&C Blue No. 1, Red No. 40, and Yellow No. 5, were absorbed on glass beads and reabsorbed on powdered citric acid, malic acid, sucrose, and sodium chloride. At water activities below 0.58, the migration pattern of the pi
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.