Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"V. Raverdy"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sébastien Dharancy, Hélène Verkindt, V. Raverdy, Philippe Mathurin, Line-Carolle Ntandja-Wandji, Guillaume Lassailly, François Pattou, Massih Ningarhari, Robert Caiazzo, Viviane Gnemmi, Alexandre Louvet, Gregory Baud, Emmanuelle Leteurtre
Publikováno v:
Gastroenterology
Gastroenterology, 2020, 159, pp.1290-1301.e5. ⟨10.1053/j.gastro.2020.06.006⟩
Gastroenterology, WB Saunders, 2020, 159, pp.1290-1301.e5. ⟨10.1053/j.gastro.2020.06.006⟩
Gastroenterology, 2020, 159, pp.1290-1301.e5. ⟨10.1053/j.gastro.2020.06.006⟩
Gastroenterology, WB Saunders, 2020, 159, pp.1290-1301.e5. ⟨10.1053/j.gastro.2020.06.006⟩
International audience; Background and aims: Studies are needed to determine the long-term effects of bariatric surgery for patients with nonalcoholic steatohepatitis (NASH). We evaluated sequential liver samples, collected the time of bariatric surg
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::082d6eb0d2856d25c6e51afa0cde71a6
https://hal.science/hal-03493544/file/S0016508520347582.pdf
https://hal.science/hal-03493544/file/S0016508520347582.pdf
1. Rapport introductif : Le sel, ami ou ennemi ? Santé, diététique et sel de l’Antiquité à nos jours
Publikováno v:
Sel et société ISBN: 9782757430774
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5a2336ae28111cf6c557fcd2c9857727
https://doi.org/10.4000/books.septentrion.97393
https://doi.org/10.4000/books.septentrion.97393
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.