Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"V. Queiroga-Neto"'
Autor:
P. P. Andrade, M. M. B. P. Gonçalves, M. A. Melo, L. M. Araújo, V. Queiroga Neto, Rosália Severo de Medeiros
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food. 14:613-620
Coalho cheese is a traditional dairy product from the northeast of Brazil, which is currently commercialized in other regions of the country and even abroad. The pasteurization process eliminates most of the lactic acid bacteria (LAB), which are resp
Autor:
V. Queiroga-Neto, Pushkar Singh Bora, P. A.S. Souza, Zeomar Nitão Diniz, José Marcelino Oliveira Cavalheiro
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food. 7:23-29
The Dipteryx lacunifera plant is a native of the states of Piaui and Maranhao in Brazil. The fruit kernel, in spite of having a good potential for food use, is still unexplored. The present work investigates the kernel composition, electrophoretic be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
do Amarante Melo GF; Departamento de Engenharia de Alimentos, Centro de Tecnologia, Universidade Federal da Paraíba, João Pessoa, PB, Brazil., da Costa AC; Departamento de Engenharia de Alimentos, Centro de Tecnologia, Universidade Federal da Paraíba, João Pessoa, PB, Brazil., Garino Junior F; Laboratório de Microbiologia, Hospital Veterinário, Centro de Saúde e Tecnologia Rural, Universidade Federal de Campina Grande, Campus Patos, PB, Brasil., Medeiros RS; Departamento de Engenharia de Alimentos, Centro de Tecnologia, Universidade Federal da Paraíba, João Pessoa, PB, Brazil., Madruga MS; Departamento de Engenharia de Alimentos, Centro de Tecnologia, Universidade Federal da Paraíba, João Pessoa, PB, Brazil., Queiroga Neto V; Laboratório de Análise de Matérias Primas Agropecuária, Centro de Saúde e Tecnologia Rural, Universidade Federal de Campina Grande, Campus Patos, Patos, PB, Brazil.
Publikováno v:
Brazilian journal of microbiology : [publication of the Brazilian Society for Microbiology] [Braz J Microbiol] 2014 Mar 10; Vol. 44 (4), pp. 1189-94. Date of Electronic Publication: 2014 Mar 10 (Print Publication: 2013).
Autor:
Madruga MS; Department of Food Engineering, Center of Technology, Federal University of Paraíba, Campus I, 58051-900 João Pessoa, Paraíba, Brazil., de Albuquerque FS, Silva IR, do Amaral DS, Magnani M, Queiroga Neto V
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2014 Jan 15; Vol. 143, pp. 440-5. Date of Electronic Publication: 2013 Aug 09.