Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"V. Pištěková"'
The quality comparison of eggs laid by laying hens kept in battery cages and in a deep litter system
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 51, Iss 7, Pp 318-325 (2006)
At present the laying hen rearing is transformed into alternative housing systems which include a deep litter system. As for the poultry nutrition, the replacement of animal protein with vegetable protein in poultry feed is applied. Therefore, in an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83bb1bb3656a405793ba2fd7dbc0fb21
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 21, Iss 4, Pp 129-136 (2003)
Different production units within an instant soups manufacturer facility were compared by bioluminescence method detecting surface hygiene and sanitation quality. The evaluation was based on the limits determined by test examinations in the facility.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76d78a2babb54beca945b1ea0f9bb085
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 47, Iss 1, Pp 26-31 (2002)
Numbers of food animal carcasses classified as capable for human consumption (edible), capable for processing (conditionally edible) and condemned belong among important parameters of health status of animals both on farm level and at slaughterhouses
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dafbdb6a71854080b54aedfa88170e23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The quality comparison of eggs laid by laying hens kept in battery cages and in a deep litter system
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science. 51:318-325
At present the laying hen rearing is transformed into alternative housing systems which include a deep litter system. As for the poultry nutrition, the replacement of animal protein with vegetable protein in poultry feed is applied. Therefore, in an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 49, Iss 3, Pp 75-78 (2004)
The level of risk for human health originating from organs of slaughter pigs was determined on the basis of carcass inspection classification at slaughterhouses in the Czech Republic during the period of 1995-2002. The following pig's organs were inc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/862697b630be44e2b08d2b2c3351039d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.