Zobrazeno 1 - 10
of 200
pro vyhledávání: '"V. Perman"'
Autor:
V. Perman
Publikováno v:
Annals of the New York Academy of Sciences. 108:1321-1322
Publikováno v:
Veterinary and human toxicology. 36(2)
We evaluated the response of mink to oral administration of the oxidant compound propylene glycol (PG) to better understand the relative susceptibility of mink red blood cells (RBC) to oxidant injury. Feeding a diet containing 12% PG to 6 mink for 1
Publikováno v:
Veterinary and human toxicology. 34(2)
Soft-moist cat foods containing 6-13% propylene glycol (PG) induce Heinz body formation and decreased red blood cell (RBC) lifespan in adult cats in a dose dependent manner. Since kittens eat relatively more food/kg of body weight and must expand the
Publikováno v:
American journal of veterinary research. 53(1)
Cat foods containing propylene glycol (PG) induce Heinz body formation in feline erythrocytes. To further study the hematologic importance of dietary PG, 21 adult cats were allotted to 3 groups of 7 each and fed diets containing 0, 6, or 12% PG on a
Publikováno v:
Journal of the American Veterinary Medical Association. 196(11)
Soft-moist cat foods contain 7 to 13% propylene glycol (PG) on a dry-weight basis. These diets induce Heinz body formation in feline RBC. In this study, we evaluated cats on a control diet and on a commercial diet containing 8.3% PG. All cats on the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K. P. Misra, Pritchard Wr, Elton L. Johnson, M. O. Schultze, T. H. Canfield, Eldon G. Hill, J. H. Sautter, V. Perman
Publikováno v:
Poultry Science. 35:686-692
A CONSIDERABLE proportion of the soybean oil meal produced in the United States is used for feeding chickens and turkeys. If these species were highly susceptible to the factor present in certain specimens of trichloroethylene-extracted soybean oil m