Zobrazeno 1 - 10
of 173
pro vyhledávání: '"V. Passoth"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J, Blomqvist, E, South, I, Tiukova, L, Tiukova, M H, Momeni, H, Hansson, J, Ståhlberg, S J, Horn, J, Schnürer, V, Passoth
Publikováno v:
Letters in applied microbiology. 53(1)
Testing the ability of the alternative ethanol production yeast Dekkera bruxellensis to produce ethanol from lignocellulose hydrolysate and comparing it to Saccharomyces cerevisiae.Industrial isolates of D. bruxellensis and S. cerevisiae were cultiva
Autor:
C. Lacroix, R.J. Jones, P.A. Wescombe, J.R. Tagg, S. Miescher Schwenninger, L. Meile, J. Delves-Broughton, G. Weber Danisco, V. Fallico, O. McAuliffe, P. Ross, G.F. Fitzgerald, C. Hill, M. Stevens, S. Vollenweider, L. Fieseler, M.J. Loessner, S. Hagens, P.L. Connerton, A.R. Timms, I.F. Connerton, T.R. Callaway, T.S. Edrington, R.C. Anderson, J.A. Byrd, M.H. Kogut, R.B. Harvey, D.J. Nisbet, C.W. Aiello, M. Olstorpe, K. Jacobsson, V. Passoth, J. Schnürer, I. Fliss, R. Hammami, C. Le Lay, M. Medina, M. Nuñez, T. Aymerich, M. Garriga, J. Monfort, M.F. Pilet, F. Leroi, G. Font de Valdez, G. Rollán, C.L. Gerez, M.I. Torino, N. Teixidó, R. Torres, M. Abadias, J. Usall, I. Viñas, A. Gálvez, H. Abriouel, R.L. López, N. Ben Omar, F. Ruiz-Larrea, H.S. El-Nezami, S. Gratz, S. Yildirim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a71b51426349cec4ece50831dc5fcbb8
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-669-6.50022-4
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-669-6.50022-4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of applied microbiology. 108(1)
Investigating the influence of an added starter culture on the properties of fermented liquid pig feed.Diets of cereal grain blended with wet wheat distillers' grain that were either not inoculated (WWDG), inoculated with a silage starter culture at