Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"V. Pasichniy"'
Publikováno v:
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. 19:45-49
Перспективним напрямком розвитку асортименту продуктів з підвищеним вмістом жиру є збільшення білкової складової. Авторами аргументо
Publikováno v:
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. 18:68-72
Охолоджене м’ясо є одним із найпоширеніших продуктів на споживчому ринку, який користується великим попитом, як в натуральному вигляді
Publikováno v:
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. 18:115-120
Protein has an important place in the nutrition of the population and ensures the supply of the human body useful and essential components of food. The meat industry provides needs of the population in food products, which are the main source of comp
Publikováno v:
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. 18:143-146
Стаття присвячена розробці м’ясомістких варених ковбас із м’ясом качки та м’ясом індика механічного обвалювання. Одним із напрямків
Publikováno v:
Food Industry. 27:60
Expanding the range of quality products, rationalizing the use of protein-based raw materials of regional origin is an important social task that will enable the diet of the population of Ukraine to be enriched with high nutritional value food. The a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::383194b21a43ebafad57e9236d681d25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.