Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"V. Nádudvari‐Márkus"'
Publikováno v:
Food / Nahrung. 25:293-305
Der Anwendungskreis immobilisierter Enzyme in der Lebensmittelindustrie wird standig erweitert. Die Tragerfixierung von Milchgerinnungsenzymen ist hinsichtlich der Losung des Problems der kontinuierlichen Einlabung zur kontinuierlichen Kaseherstellun
Publikováno v:
Journal of Chromatography A. 241:229-235
The amylase isoenzyme compositions of an early- and a mid-season-ripening variety of Hungarian wheat were investigated, during ripening and storage, by polyacrylamide disc gel electrophoresis. Of the two electrophoretic systems studied, the alkaline
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.