Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"V. Mykhaylov"'
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 12, Iss 1 (2018)
Color characteristics of compositions of three-component fruit and berry pastes before and after infrared drying are determined. The compositions were prepared on the basis of apples, cranberries, and hawthorn with increased nutrition value and thera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebc20ab8712949148124c5effbb1cfb3
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 28:93-103
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 27:100-107
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 27:43-51
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 26:102-112
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 25:50-55
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 25:162-172
Autor:
V. Mykhaylov
Publikováno v:
Naukovyy Visnyk Dnipropetrovs'kogo Derzhavnogo Universytetu Vnutrishnikh Sprav. 3:79-84
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 24:167-173