Zobrazeno 1 - 10
of 144
pro vyhledávání: '"V. Meda"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Benlloch-Tinoco, S.L. Birla, H. Bozkurt-Cekmer, C. Contreras, P.M. Davidson, L. Dorantes-Alvarez, U. Erle, V. Gaukel, R. Guzmán-Gerónimo, S. Isaksson, C. James, S.J. James, K. Knoerzer, K. Krishnaswamy, N. Martínez-Navarrete, V. Meda, V. Orsat, A. Ortiz-Moreno, M. Ozcelik, L. Parada-Dorantes, K. Petersen, K. Pitchai, G. Purnell, P.-A. Püschner, G.S.V. Raghavan, V. Raghavan, M. Regier, D. Rodrigo, S. Sahin, R. Schiffmann, H. Schubert, T. Siebert, R.A. Stanley, G. Sumnu, B. Wäppling Raaholt, E. Turabi Yolacaner
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a253a7a0f655aa8d93550bf539043118
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100528-6.00024-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100528-6.00024-3
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science and Technology. 116:837-846
Lipids rich in polyunsaturated fatty acids (PUFA) are of great importance to the food industry. However, due to unsaturation they are highly prone to rancidity, thereby presenting an enormous technological challenge. Emulsification and subsequent mic