Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"V. Manti"'
Publikováno v:
The International Archives of the Photogrammetry, Remote Sensing and Spatial Information Sciences, Vol XLII-4-W6, Pp 23-26 (2017)
There are three main activities of General Directorate of Land Registry and Cadastre. These are Mapping, Land Registry and Cadastre. Geomatic Department is responsible for mapping activities. The most important projects like TUSAGA-Aktif (CORS-Tr), M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/690b04f157004d0ab44b1fd6d9c470be
Publikováno v:
The International Archives of the Photogrammetry, Remote Sensing and Spatial Information Sciences, Vol XLII-4-W6, Pp 23-26 (2017)
There are three main activities of General Directorate of Land Registry and Cadastre. These are Mapping, Land Registry and Cadastre. Geomatic Department is responsible for mapping activities. The most important projects like TUSAGA-Aktif (CORS-Tr), M
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7ac27771eabe080b47d7949329ae9020
https://www.int-arch-photogramm-remote-sens-spatial-inf-sci.net/XLII-4-W6/23/2017/
https://www.int-arch-photogramm-remote-sens-spatial-inf-sci.net/XLII-4-W6/23/2017/
Autor:
H.P. van Egmond, E. Olde Heuvel, A.A.M. Stolker, E.R. Deckers, V. Manti, J. de Jong, J. Hooglugt, T. Zuidema, R. Herbes
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Pt. A, Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, 30(6), 1100-1107
Food Additives & Contaminants. Pt. A, Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment 30 (2013) 6
Food Additives & Contaminants. Pt. A, Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment 30 (2013) 6
Different compound feeds have to be manufactured in the same production line. As a consequence, traces of the first produced feed may remain in the production and get mixed with the next feed batches. This "carry-over" is unavoidable, and so non-medi
Autor:
M. van der Spiegel, Theo W. Prins, L.W.D. van Raamsdonk, H.J. van der Fels, M.J. Groot, Esther J. Kok, S.M. van Ruth, V. Manti, M.G.E.G. Bremer
Traceability of food implies the ability to trace and follow a food, feed, or a food-producing animal or substance intended to be, or expected to be, incorporated into a food or feed, through all stages of production, processing, and distribution. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6cf6bd6b599b2545bfcd11f1ae6919da
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384862-8.00014-5
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384862-8.00014-5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.