Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"V. Manfroi"'
Publikováno v:
Scientific Electronic Archives, Vol 6, Iss 1, Pp 81-89 (2014)
The wine maturation with classic oak is a practice used for a long time, but recently the alternative means (fragments) has been used for its lower cost and practicality. In this study, the alternative wooden barrel was evaluated sit tested two types
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e072cdf853584d4ca8d7ce878daa7a4a
Autor:
E. C. Perin, I. B. Schott, E. P. Pinto, V. Manfroi, C. V. Rombaldi, M. R. Zanuzo, L. Lucchetta
Publikováno v:
Scientific Electronic Archives, Vol 5, Iss 0, Pp 39-46 (2014)
The health benefits by consumption wine have been linked to presence of bioactive compounds in particular, anthocyanins, phenolic compounds, resveratrol and quercetin. The type and form of grape production, as well as processing affect these wine pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4603d280cd8042ad828a0db3d18419f7
Autor:
Thais Devincenzi, Viviane da Silva Hampel, Cesar Henrique Espirito Candal Poli, E. N. Nalério, N. M. Fajardo, A. G. F. Saccol, E. Rodrigues, V. Manfroi, Jalise Fabíola Tontini, M. Joy, J. R. B. Pardos, R. E. F. Macedo
Publikováno v:
Zaguán. Repositorio Digital de la Universidad de Zaragoza
instname
instname
The present study assessed the influence of the type of the tropical pastures on lamb body weight (BW) gain and meat quality. Fifty-four lambs were allocated to three grazing pastures: (1) AG — Aruana grass (Panicum maximum cv. IZ-5); (2) PP — pi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c070facd4d5f2f10cf6c1e0b34a7c2cd
http://zaguan.unizar.es/record/112746
http://zaguan.unizar.es/record/112746
Autor:
V S, Hampel, C H E C, Poli, M, Joy, J F, Tontini, T, Devincenzi, J R B, Pardos, R E F, Macedo, E N, Nalério, A G F, Saccol, E, Rodrigues, V, Manfroi, N M, Fajardo
Publikováno v:
Tropical animal health and production. 53(4)
The present study assessed the influence of the type of the tropical pastures on lamb body weight (BW) gain and meat quality. Fifty-four lambs were allocated to three grazing pastures: (1) AG - Aruana grass (Panicum maximum cv. IZ-5); (2) PP - pigeon
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.