Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"V. MONTEILS"'
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss , Pp 100375- (2022)
In the last decades, a large body of evidence has highlighted the major role of feeding management practices in improving specific nutritional, technological and sensory quality traits of ruminant products. However, results have been mostly obtained
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/478c648b1bb24926ab938a14a941eb2c
Autor:
M. Silberberg, F. Chaucheyras-Durand, L. Commun, M.M. Mialon, V. Monteils, P. Mosoni, D.P. Morgavi, C. Martin
Publikováno v:
Animal, Vol 7, Iss 12, Pp 1910-1920 (2013)
This study aimed to investigate the impact of repeated acidosis challenges (ACs) and the effect of live yeast supplementation (Saccharomyces cerevisiae I-1077, SC) on rumen fermentation, microbial ecosystem and inflammatory response. The experimental
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/265d68431e564262b72f54b0504b2dfc
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 11, Pp 1761-1768 (2011)
This work aimed to study the response of the growing rabbit caecal ecosystem (bacterial community and caecal environmental parameters) after a switch from a control to a low-fibre diet (LFD). A group of 160 rabbits were fed ad libitum a control diet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cd33668872d40a5b70c1be1f3277308
Publikováno v:
Animal, Vol 4, Iss 10, Pp 1641-1646 (2010)
The objectives of this study were to evaluate the influence of diet composition on ruminal parameters, more particularly redox potential (Eh). Four Holstein dry dairy cows, fitted with ruminal cannulas, were allocated in a 4 × 4 Latin square design.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d95c6b8cdd04fa2b295c3742b10f871
Autor:
R. MICHELLAND, S. COMBES, V. MONTEILS, C. BAYOURTHE, L. CAUQUIL, F. ENJALBERT, C. JULIEN, M. KIMSÉ, A. TROEGELER-MEYNADIER, A. ZENED, t. GIDENNE, L. FORTUN-LAMOTHE
Publikováno v:
INRAE Productions Animales, Vol 25, Iss 5 (2012)
Dans cette revue nous avons synthétisé les données obtenues dans notre équipe et celles de la bibliographie afin de contribuer à une meilleure connaissance de l’écologie des communautés bactériennes et archées des fermenteurs digestifs des
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79017e8704a04dedbfa0449f151b9d4b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.