Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"V. M. Ocaño-Higuera"'
Autor:
H. E. Ramírez-Guerra, F. J. Castillo-Yañez, E. A. Montaño-Cota, S. Ruíz-Cruz, E. Márquez-Ríos, D. F. Canizales-Rodríguez, W. Torres-Arreola, N. Montoya-Camacho, V. M. Ocaño-Higuera
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2018 (2018)
The products of fishing are highly perishable foods. Thus, it is necessary to seek viable alternatives that help to preserve product freshness and quality and to increase its shelf life. One of these alternatives is the use of extracts with antimicro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd8e013876874bc7a3060b85f0e69e2b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.