Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"V. Lechevalier"'
Publikováno v:
INRAE Productions Animales, Vol 23, Iss 2 (2011)
L’œuf de poule est un ingrédient polyfonctionnel, c’est-à-dire qu’il peut remplir simultanément plusieurs fonctions technologiques dans un produit alimentaire formulé. Ses propriétés émulsifiantes, foisonnantes, gélifiantes, épaississ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e1c7b2356324810bff5f5375ba4a431
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Handbook of food powders
Handbook of food powders, 255, Woodhead Publishing Limited, 660 p., 2013, Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition, 978-0-85709-513-8. ⟨10.1533/9780857098672.3.484⟩
Handbook of food powders, 255, Woodhead Publishing Limited, 660 p., 2013, Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition, 978-0-85709-513-8. ⟨10.1533/9780857098672.3.484⟩
Egg powders are used in many sectors of the food industry since they are easy to handle in a safe manner, are not susceptible to bacterial growth, and can utilize precise water dosing in their formulation. Egg powders provide consumers with advanced
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fe014dc0d08098deee933f466f08d089
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01209494
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01209494
Autor:
Yves Nys, M. Bain, F. Van Immerseel, P. Magdelaine, N. Yang, H.M. Tukur, F. Hansstein, F.C. Schwägele, N. Guyot, J. Gautron, S. Réhault-Godbert, Y. Nys, K. Mann, P.G. Righetti, M. Hincke, A.B. Rodriguez-Navarro, M.D. McKee, V. Hervé-Grépinet, C. Cabau, K. Mertens, I. Dunn, I. Bouvarel, P. Lescoat, A. Travel, F. Baron, S. Jan, M. Rossi, K. De Reu, J.R. Roberts, R. Souillard, J. Bertin, O.A.E. Sparagano, A. Giangaspero, S. Le Bouquin, A. Huneau-Salaün, M.G. MacLeod, M. Hammershøj, J.F. Huang, C.C. Lin, A. Tserveni-Goussi, P. Fortomaris, V. Lechevalier, T. Croguennec, F. Nau, M. Anton
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::42d5cb7716d26fec1cf9fd97b3090f8d
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-754-9.50026-7
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-754-9.50026-7
Autor:
P.A. Williams, G.O. Phillips, E. Dickinson, C.A. Edwards, A.L. Garcia, R. Armisén, F. Galatas, P. Taggart, J.R. Mitchell, I.J. Haug, K.I. Draget, Alan Imeson, Graham Sworn, W. Wielinga, Hans-Ulrich Endreß, Steen Hoejgaard Christensen, J. O’Regan, M.P. Ennis, D.M. Mulvihill, M. Anton, F. Nau, V. Lechevalier, S. González-Pérez, J.B. Arellano, C. Schmitt, L. Aberkane, C. Sanchez, Saphwan Al-Assaf, V. Amar, Y. López-Franco, I. Higuera-Ciapara, F.M. Goycoolea, Weiping Wang, K. Nishinari, M. Takemasa, K. Yamatoya, M. Shirakawa, H. Zhang, T. Funami, J.K. Park, T. Khan, D.G. Stevenson, G.E. Inglett, M.S. Izydorczyk, H. Maeda, A. Nakamura, J.C.F. Murray, J.Y. Jung, G.R. Krawczyk, A. Venables, D. Tuason, A. Nussinovitch, D. Meyer, J.-P. Blaauwhoed, R.A.A. Muzzarelli, C. Muzzarelli, S. Takigami
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a60d229200509978b9e08b810c898fc0
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-414-2.50035-7
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-414-2.50035-7