Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"V. Krolikowski"'
Autor:
P.A. Monqueiro, R. Sabbag, I. Orzari, N. Hijano, M. Galvani Filho, V. Dallacosta, V. Krolikowski, A.C. Silva Hirata
Publikováno v:
Planta Daninha, Vol 30, Iss 2, Pp 415-423 (2012)
O objetivo deste trabalho foi avaliar a lixiviação de saflufenacil em Latossolo Vermelho-Amarelo (textura média, pH 5,6) e Latossolo Vermelho distrófico (textura argilosa, pH 5,2 e pH 6,0), assim como os efeitos de períodos de seca no residual d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6dabeaaf65894bfc931b2ac19695b068
Autor:
V. Krolikowski, M. Galvani Filho, A.C. Silva Hirata, R.S Sabbag, I. Orzari, N. Hijano, P.A. Monqueiro, V. Dallacosta
Publikováno v:
Planta Daninha, Volume: 30, Issue: 2, Pages: 415-423, Published: JUN 2012
Planta Daninha v.30 n.2 2012
Planta daninha
Sociedade Brasileira da Ciência das Plantas Daninhas (SBCPD)
instacron:SBCPD
Planta Daninha v.30 n.2 2012
Planta daninha
Sociedade Brasileira da Ciência das Plantas Daninhas (SBCPD)
instacron:SBCPD
O objetivo deste trabalho foi avaliar a lixiviação de saflufenacil em Latossolo Vermelho-Amarelo (textura média, pH 5,6) e Latossolo Vermelho distrófico (textura argilosa, pH 5,2 e pH 6,0), assim como os efeitos de períodos de seca no residual d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fdad0004a86ed0c2dbfc3179793d2417
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-83582012000200022&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-83582012000200022&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.