Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"V. Kislenko"'
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 61:355-361
Gelatinization characteristics of the starch and kaolin mixtures were investigated with the Brabender viscograph at starch concentration of 40 g/l and different kaolin concentrations from 0 to 60 g/l. The properties of starch gelatinization were affe
Autor:
R. Nagarajan, Marc A. Ilies, Tiffany V. Sommers, Li Ching He, Adrian Kizewski, Vishnu Dutt Sharma, David B. Robinson, George M. Buffleben, Michael S. Kent, Ronald N. Zuckermann, Hary Razafindralambo, Christophe Blecker, Michel Paquot, P. Lo Nostro, N. Peruzzi, L. Giustini, P. Baglioni, M. S. Hoffmann, R. Haschick, M. Klapper, K. Müllen, Tarek R. Farhat, Claus D. Eisenbach, Nikolay Bulychev, Klaus Dirnberger, Bart Dervaux, Filip E. DuPrez, Vitali Zubov, Yuki Terayama, Moriya Kikuchi, Koji Mitamura, Motoyasu Kobayashi, Norifumi L. Yamada, Atsushi Takahara, Thomas J. Lane, Mona Marie Knock, Laurie S. Sanii, Min Soo Lim, Katelyn J. Smiley, Ellen S. Gawalt, A. Kohut, L. Sieburg, S. Vasylyev, O. Kudina, I. Hevus, S. Stafslien, J. Daniels, V. Kislenko, A. Voronov, Markus Biesalski, Kamlesh Shroff, Pieter Samyn, Manik Mandal, Michal Kruk, Ramjee Balasubramanian, Zaharoula M. Kalaitzis, Thorsteinn Adalsteinsson, E. V. Fette, A. Pham, J. K. Black, L. E. Tracy, C. P. Roche, J. B. Pesavento, R. J. K. Udayana Ranatunga, Chuong T. Nguyen, Chi-cheng Chiu, Wataru Sh
Publikováno v:
Journal of colloid and interface science. 294(1)
The optical density at the wavelength from 300 to 800 nm and the rheological behavior of gelatinized starch at its concentration from 3 to 30 g/L and the medium pH from 2 to 11 were investigated. The volume concentration of the swelling associates of
Publikováno v:
Ukrainian Journal of Physical Optics. 8:88
Publikováno v:
Russian Journal of Applied Chemistry; Oct2005, Vol. 78 Issue 10, p1559-1565, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.