Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"V. Fitriani"'
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings.
Publikováno v:
Emerging Trends in Technology for Education in an Uncertain World ISBN: 9781003219248
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6cc2a9450443f149e40f2b131e6e8cf7
https://doi.org/10.1201/9781003219248-9
https://doi.org/10.1201/9781003219248-9
Publikováno v:
Journal of Science and Applicative Technology. 5:158
Mangga kweni (Mangifera odorata Griff) merupakan salah satu jenis mangga yang cukup banyak dibudidayakan oleh masyarakat dan banyak dimafaatkan dalam pembuatan sambal, khususnya di daerah Lampung dan Palembang. penelitian ini bertujuan untuk mengemba
Autor:
Hesti Ayuningtyas Pangastuti, Dea Tio Mareta, Amalia Wahyuningtyas, V. Fitriani, Lasuardi Permana
Publikováno v:
Jurnal Teknologi Pertanian Andalas. 24:157
Tempoyak merupakan daging fermentasi durian yang diproses, dengan atau tanpa menggunakan garam. Tempoyak dapat divariasi menjadi berbagai olahan produk pangan, salah satunya adalah sambal tempoyak. Komersialisasi sambal tempoyak dapat dilakukan untuk
Autor:
Hesti Ayuningtyas Pangastuti, Dea Tio Mareta, Lasuardi Permana, Amalia Wahyuningtyas, V. Fitriani
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 537:012031
Andaliman chili paste is a condiment made from andaliman (Zanthoxylum acanthopodium) that widely consumed as traditional food in North Sumatera, Indonesia. With the aim to improve the shelf life of the products, this research was done as a preliminar
Autor:
M. Wati. V. Fitriani, RRP. Megahati.
Students\' learning outcomes are low in evolutionary courses because the students are not able to master the concepts contained in the evolution course and there is no module that can be students. The purpose of this research is to develop a module b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0f21896e7361442933da6305e552399a
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 258:012004
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 258:012002
The purpose of this study was to obtained the good physical and chemical characteristics of instant pindang seasoning powder and to obtained good sensory characteristic (color) of instant pindang seasoning powder. The study was conducted using foam-m
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.