Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"V. Fasone"'
Publikováno v:
Animal, Vol 3, Iss 3, Pp 454-460 (2009)
A 2 × 2 factorial experiment was carried out to evaluate the effect of herbage or concentrate feeding system and tannin addition to diet on skatole and indole in ruminal fluid and adipose tissue and meat sensory properties. Twenty-eight male lambs a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/756e820641684c208195de360cea557a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 108:215-221
Twenty-six Barbaresca lambs were randomly divided into three groups at age 60 days (SBM, Chickpeas 20, or Chickpeas 42). The SBM lambs received a commercial pelletted diet. The Chickpeas 20 received a diet in which part of the maize and part of the s
Autor:
C. M. Lanza, Alessandro Priolo, L. Biondi, V. Fasone, M. Scerra, Valentina Vasta, F. M. Whittington, M. Bella
Publikováno v:
Animal, Vol 3, Iss 3, Pp 454-460 (2009)
A 2 × 2 factorial experiment was carried out to evaluate the effect of herbage or concentrate feeding system and tannin addition to diet on skatole and indole in ruminal fluid and adipose tissue and meat sensory properties. Twenty-eight male lambs a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.