Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"V. Chandrappa"'
Autor:
V. Chandrappa, Ch. Basavapoornima, V. Venkatramu, Shobha Rani Depuru, J. Kaewkhao, Wisanu Pecharapa, C.K. Jayasankar
Publikováno v:
Optik. 266:169583
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V. Chandrappa, Ch. Basavapoornima, C.R. Kesavulu, A. Mohan Babu, Shobha Rani Depuru, C.K. Jayasankar
Publikováno v:
Journal of Non-Crystalline Solids. 583:121466
Publikováno v:
Physica B: Condensed Matter. 614:413037
The dysprosium ions-doped zinc oxyflluorotellurite glasses of three different compositions have been synthesized and analyzed their vibrational, thermal, optical and white light emission properties. The differential thermal analysis curves, Fourier T
Autor:
V. Chandrappa
One way to identify times when mental skills are especially important is to examine the nature of the sport in question. Clearly there will be different demands for sports depending on whether sports are individual in nature, or team sports. One comm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::83c3817b41eacf78d2e779da1e0e0987
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elsharkawy, Eman1 (AUTHOR) elsharqawyeman2017@gmail.com, Alqurashi, May2 (AUTHOR), Alshathly, Mona3 (AUTHOR), Huq, A. K. M. Moyeenul4 (AUTHOR), Basharat, Zarrin (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 7/12/2024, Vol. 2024, p1-9. 9p.