Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"V. Centi"'
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 7, Iss 2, Pp 94-107 (2020)
Background: Hand-made cheeses are usually prepared following dissimilar procedures which influence the quality and the organoleptic properties of the products. Objective of the present study was to evaluate how manufacturing season and ripening time
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0840dbdb2ae040b3951cf0a3e3e4e02d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.