Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"V. Centi"'
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 7, Iss 2, Pp 94-107 (2020)
Background: Hand-made cheeses are usually prepared following dissimilar procedures which influence the quality and the organoleptic properties of the products. Objective of the present study was to evaluate how manufacturing season and ripening time
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0840dbdb2ae040b3951cf0a3e3e4e02d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aresta, Michele1 (AUTHOR) michele.aresta@ic2r.com
Publikováno v:
Molecules. Apr2022, Vol. 27 Issue 7, p2223-2223. 10p.
Publikováno v:
RSC Advances; 2024, Vol. 14 Issue 1, p353-363, 11p
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2023, Vol. 2881 Issue 1, p1-9, 9p
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giusi, Daniele, Tavella, Francesco, Miceli, Matteo, Ronsisvalle, Angela Mercedes, Costantino, Veronica, Ampelli, Claudio
Publikováno v:
CET Journal - Chemical Engineering Transactions; 2023, Vol. 100, p643-648, 6p
Publikováno v:
Journal of Environmental Engineering; Nov2022, Vol. 148 Issue 11, p1-13, 13p
Autor:
Chen, Pin-Ju, Chen, Yang-Hsueh
Publikováno v:
Frontiers in Psychology; 3/2/2022, Vol. 13, p1-15, 15p