Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"V. Buchtová"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 20, Iss 6, Pp 215-222 (2002)
The improving effect on the quality of final products has been studied of the enzyme transglutaminase added in two concentrations, i.e. 4.5 mg or 7.5 mg/300 g of flour destined for the preparation of pastry dough. Changes of the sensory (sensory prof
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2345f53d75864cf4a0ca6d8c109ab7de
Publikováno v:
Nahrung/Food. 44:13-18
The paper presents some results achieved by the evaluation of microbiological (total bacterial count, coliform bacteria, aerobic sporeforming bacteria, yeasts and moulds), nutritional (lysine) and sensory (shape, surface, colour consistency, taste, o
Publikováno v:
Kvasny Prumysl. 36:36-38
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 17, Iss 1, Pp 15-21 (1999)
The study was aimed at the growth of selected strains from the family Enterobacteriaceae (Escherichia coli, Enterobacter aerogenes and Klebsiella pneumoniae) in meat-peptone (MPB) broth and cabbage juice at different cultivation temperatures, and at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ff28846b93d475a9f92e497e7056eb2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.