Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"V. Botvinnikova"'
Науменко Наталья Владимировна, кандидат технических наук, доцент кафедры пищевых и биотехнологий, Южно-Уральский государственный унив
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1e5511f7f5b421a204ba97afc5c2c57a
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/45056
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/45056
Autor:
Olga Krasulya, Irina V. Kalinina, Uday D. Bagale, Irina Potoroko, R. Fatkullin, V. Botvinnikova, Shirish H. Sonawane
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry. 48:463-472
Efficient reconstitution followed by fermentation of nonfat (skimmed) dry milk is one of the most important aspects in manufacturing of various dairy products. As a first stage, dry milk is normally being reconstituted using conventional approaches s
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 0, Iss 4, Pp 172-180 (2017)
The problem of provision of population with dairy products is escalating due to the fact that today, throughout the world, particularly in Russia, there is a shortage of milk as raw material, increasing every year. In the future, the consumption of m
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.