Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"V. Abramzon"'
Autor:
E. E. Kuprina, E. I. Kiprushkina, V. V. Abramzon, E. A. Rogozina, N. Y. Romanenko, O. Y. Mezenova, T. Grimm, T. Mörsel
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 5, p 458 (2023)
Experimental studies of fish cutting waste—scales and skin were carried out, their general biochemical composition was studied, a high content of collagen was established, and elastin was noted, which accounted for 76–86% of the protein mass. Pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/118136af42484514bf4338f71f56e0a7
Autor:
Valeria V. Abramzon Abramzon, S Treydenfeld Diana, Evgenia S. Grishina, Sergey V. Murashev, Anastasia K. Kostyleva, Elena E. Kuprina, Elena A. Gorlach, Pavel I. Demidov
Publikováno v:
Progress on Chemistry and Application of Chitin and its Derivatives. :96-105
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 866:012016
The technology for the rational use of collagen-containing waste, namely the skin from cutting slightly salted herring, is presented. The technology for obtaining oil containing polyunsaturated fatty acids and collagen hydrolyzate from by-products of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V. Abramzon, R. Pasha, M. Martin, S. Ray, A. Al-Adnani, Peter Brandt, Brian D. Setterberg, D. J. Huber, Kenneth D. Poulton, Annemie Jacobs, Gunter Steinbach, M. Clayson, John Patrick Keane, Bernd Wuppermann, E. Peeters, F. Demarsin
Publikováno v:
ISSCC
Metastable events in ADC comparators cause large errors that cannot be tolerated in test and measurement applications that record data over extended time intervals. This work utilizes BiCMOS technology to provide high dynamic range analog-to-digital
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Measurement Techniques. 16:244-246
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.