Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"V. Šerhantová"'
Autor:
L. Kubíčková, V. Šerhantová
Publikováno v:
Agricultural Economics (AGRICECON), Vol 51, Iss 9, Pp 395-401 (2005)
In the past ten years, meat and meat products consumption has changed dramatically. It has been caused by price and non-price factors. This article gives a brief recapitulation of the development of the consumption of meat and meat products and ident
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/174849064e6c444c9f7c1ca438670939
Publikováno v:
Plant, Soil and Environment, Vol 50, Iss 10, Pp 456-462 (2004)
Immature zygotic embryos are frequently used for induction of cell cultures in vitro and for genetic transformation. The effect of three synthetic auxins: 2,4-dichlorophenoxyacetic acid (2,4-D), 3,6-dichloro-2-methoxybenzoic acid (dicamba) and 4-amin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e964e86da0114eb699f529a5bc42efd5
Publikováno v:
Plant, Soil and Environment, Vol 49, Iss 10, Pp 443-450 (2003)
In a four-year period (1997-2000), selected phytonutrients, of which the beta-glucan content is most important for human health, were studied in caryopses of different types of barley varieties and lines (standard, waxy, hulless) from two cropping sy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb0fc17cbc00416b851b31fc378abf33
Autor:
V. Šerhantová, L. Kubíčková
Publikováno v:
Agricultural Economics (Zemědělská ekonomika). 51:395-401
Publikováno v:
Plant, Soil and Environment. 50:456-462
Immature zygotic embryos are frequently used for induction of cell cultures in vitro and for genetic transformation. The effect of three synthetic auxins: 2,4-dichlorophenoxyacetic acid (2,4-D), 3,6-dichloro-2-methoxybenzoic acid (dicamba) and 4-amin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.