Zobrazeno 1 - 10
of 226
pro vyhledávání: '"V Zara"'
Autor:
Cristofano M, Di, A, Ferramosca, Giacomo M, Di, C, Fusco, F, Boscaino, D, Luongo, Rotondi Aufiero, Vera, F, Maurano, E, Cocca, G, Mazzarella, V, Zara, M, Rossi, P, Bergamo
Publikováno v:
In Free Radical Biology and Medicine 1 May 2021 167:276-286
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R. Cuciniello, D. Luongo, A. Ferramosca, P. Lunetti, V. Rotondi-Aufiero, S. Crispi, V. Zara, F. Maurano, S. Filosa, P. Bergamo
Mitochondrial dysfunction, oxidative stress, inflammation and glucose dysmetabolism are pathological signs of Alzheimer's disease (AD). Dietary aluminum (Al) overload is often used to induce AD in rodents and trigger the onset of oxidative-stress hal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c375abf07973b7727a3594e82b336ca9
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S089158492200555X
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S089158492200555X
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Marzano, S. Zoupanou, A. Turco, M. E. Dell’Aquila, N. Moscatelli, A. Ferramosca, V. Zara, B. Spagnolo, M. De Vittorio, E. Primiceri, G. Maruccio, M. S. Chiriacò
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::0039088d00a1172954620af93bf1398a
https://hdl.handle.net/11587/441524
https://hdl.handle.net/11587/441524
Autor:
M, Durante, A, Ferramosca, L, Treppiccione, M, Di Giacomo, V, Zara, A, Montefusco, G, Piro, G, Mita, P, Bergamo, M S, Lenucci
Publikováno v:
Food chemistry. 332
The two-phase technology for olive oil extraction generates large amounts of patè olive cake (POC), a by-product that is rich in bioactive health-promoting compounds. Here, response surface methodology (RSM) was used to maximize supercritical-CO
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.