Zobrazeno 1 - 10
of 182
pro vyhledávání: '"V Steinmetz"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sciences, Eaux & Territoires, Iss 3 Ingénieries-EAT (1995)
L'acidité est un facteur important de la qualité des vins de Champagne. La prédiction du niveau d'acidité est indispensable au choix de la filière d'élaboration des vins dès la réception des moûts. Les tests effectués montrent que les modè
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48f86746c805400e9cc61fc451b8a4cf
Publikováno v:
SAFETY SCIENCE, 125. ELSEVIER
The present study reports on the transition of a critical incident investigator group within a University Medical Center to a Safety Differently paradigm. The most salient findings of this transition relate to the requirements that investigators them
Publikováno v:
Animal, Vol 9, Iss 5, Pp 862-870 (2015)
In the EU, pigs must have permanent access to manipulable materials such as straw, rope, wood, etc. Long straw can fulfil this function, but can increase labour requirements for cleaning pens, and result in problems with blocked slatted floors and sl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. P. Lahrmann, S-L.Aa. Schild, H. V. Steinmetz, C. F. Hansen, L. C. Oxholm, M. B. F. Nielsen, Charlotte Amdi
Publikováno v:
Amdi, C, Lahrmann, H P, Oxholm, L C, Schild, S-L A, Nielsen, M B F, Steinmetz, H V & Hansen, C F 2015, ' Pen-mate directed behaviour in ad libitum fed pigs given different quantities and frequencies of straw ', Livestock Science, vol. 171, pp. 44-51 . https://doi.org/10.1016/j.livsci.2014.11.005
Straw stimulates explorative behaviour and is therefore attractive to pigs. Further, it can be effective in reducing negative pen-mate directed behaviours. Under most commercial conditions, straw can only be used in limited amounts as it can be diffi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::02cf7e5aa90fd88766b488140a13aebc
https://pure.au.dk/portal/da/publications/penmate-directed-behaviour-in-ad-libitum-fed-pigs-given-different-quantities-and-frequencies-of-straw(c9b1fced-a19f-4b4b-b38d-339bb053bb82).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/penmate-directed-behaviour-in-ad-libitum-fed-pigs-given-different-quantities-and-frequencies-of-straw(c9b1fced-a19f-4b4b-b38d-339bb053bb82).html
Publikováno v:
Antonie van Leeuwenhoek. 83:201-207
The capacity of yeast lees to remove thiols was investigated in a synthetic medium and in wine. In a synthetic medium, yeast lees are able to reduce thiol concentration with a concomitant production of a disulfide. In wine, thiol consumption is lower