Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"V Kontogiorgos"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
© 2015 Elsevier Ltd. Gums obtained by extraction from the inner bark of stems can be found in association with starch, which must be digested in order to obtain a refined polysaccharide isolate. In the present study, grewia gum obtained from the inn
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::26b09fda325db70ecd94d4c37f62da76
https://doi.org/10.26686/wgtn.12597803
https://doi.org/10.26686/wgtn.12597803
© 2016 Elsevier Ltd A polysaccharide from the leaves of Sesamum radiatum was extracted by maceration in deionized water followed by ethanol precipitation then chemically and physically characterised. Monosaccharide composition and linkages were dete
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::82b2dd34c8a7fa0e70edc61a38688b0f
https://doi.org/10.26686/wgtn.12597776
https://doi.org/10.26686/wgtn.12597776
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biopolymers. 107(6)
Mesoscopic structure of pectin with different molecular characteristics was investigated by means of small angle X-ray scattering (SAXS), electrokinetic measurements and data modelling. The influence of a broad range of pH (2-7) on chain conformation