Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"V Gök"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 18, Iss 3, Pp 481-488
ABSTRACT The effect of marination with antioxidant-rich fruit and vegetable juices, including black carrot juice, black mulberry juice, black grape and pomegranate juice, mixed vegetable juice (yellow carrot, tomato, zucchini, pepper, black carrot, c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8c459f45d6341238923bb7af0ea71fd
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 71, Iss 1, Pp 35-48 (2021)
The aim of this study was to use various plants to increase the functional properties of yoghurt. The ethanol extracts of three different plant (Mentha piperita L., Ocimum basilicum L., and Hibiscus sabdariffa L.) extracts were added to the stirred t
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 60, Iss 2, Pp 147-154 (2009)
In this study, the antioxidant activity of 50% aqueous methanol extracts of 38 plants growing in the Afyonkarahisar province of Turkey were evaluated by various antioxidant assay, including free radical scavenging, hydrogen peroxide (H2O2) scavenging
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a1d4acd7ffb4c78a21f97bbf55955c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S, KAYAARDI, V., GÖK
Publikováno v:
Volume: 10, Issue: 1 104-108
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::8bb1aa478427ff382c054522d509de26
https://dergipark.org.tr/tr/pub/yyuvfd/issue/13753/166624
https://dergipark.org.tr/tr/pub/yyuvfd/issue/13753/166624
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.