Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"V Di Marzio"'
Autor:
A Ciarrocchi, L Iannetti, A Cornacchia, V Di Marzio, M Torresi, G Centorotola, S Antoci, F Pomilio, C Marfoglia
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 31
Background Top five serogroups (O157, O111, O26, O103 and O145) of Shiga-toxin producing Escherichia coli (STEC) represent the third most important increasing zoonosis reported in European Union. The ISO methods of analysis, used in foods and environ
Autor:
VA Acciari, I Del Matto, S Antoci, V Di Marzio, M Torresi, L Iannetti, C Marfoglia, G Centorotola, F Pomilio
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 31
Background Persistence of Listeria monocytogenes (Lm) in food processing plants (FPP) is still considered the major source of food contamination during processing. Correlations among different Lm strains and evaluation of the isolates persistence in
Autor:
A Di Pasquale, Maria Antonietta Saletti, Massimo Ancora, Cristina Marfoglia, Giuliana Blasi, V. Di Marzio, A Ciarrocchi, Gabriella Centorotola, Alessandra Cornacchia, Cesare Cammà
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 30
Background Klebsiella pneumoniae (Kp) is a Gram-negative hospital-acquired pathogen. Kp also poses a potential food safety hazard, since a significant increase of multidrug-resistant (MDR) Kp was observed in foods. The purpose of this study was to ch
Autor:
Gabriella Centorotola, S Olivieri, Silvia Scattolini, Giuseppe Aprea, V. Di Marzio, Francesco Pomilio, V Mancini, A Serio, Daniela D’Angelantonio, V Di Lollo
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 30
Background Foodborne pathogens present in soil or irrigation water have the potential to internalize via root into edible parts of the plants and survive, representing a serious hazard for consumer's health (1). The present work assesses the ability
Autor:
Luigi Iannetti, Gabriella Centorotola, V. Di Marzio, Diana Neri, Marina Torresi, M Podaliri Vulpiani, Silvia Scattolini, Vicdalia Aniela Acciari, Francesco Pomilio, E. di Giannatale
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 30
Background Animal welfare is a major issue in the production of food of animal origin. A project funded by the Italian Ministry of Health was carried out in order to collect scientific evidence that animal welfare is not only an ethical issue, but sh
Autor:
Gino Angelo Santarelli, I. Del Matto, Vicdalia Aniela Acciari, Gabriella Centorotola, Francesco Pomilio, Anna Ruolo, Giorgio Iannitto, Marina Torresi, Salvatore Antoci, Giacomo Migliorati, Cristina Marfoglia, V. Di Marzio
Publikováno v:
International Journal of Infectious Diseases. 79:78-79
Autor:
Ottavio Portanti, I. Di Bartolo, Giacomo Migliorati, Giuseppe Aprea, A. Rosamilia, Nicola D'Alterio, Francesco Pomilio, Arianna Boni, V. Di Marzio, S. Di Giacobbe, Silvia Scattolini, Giovanni Savini, Marina Monini, Daniela D’Angelantonio, Salvatore Antoci
Publikováno v:
International Journal of Infectious Diseases. 79:31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.