Zobrazeno 1 - 10
of 618
pro vyhledávání: '"V Capozzi"'
Autor:
M Lasalvia, R Scrima, G Perna, C Piccoli, N Capitanio, P F Biagi, L Schiavulli, T Ligonzo, M Centra, G Casamassima, A Ermini, V Capozzi
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 13, Iss 2, p e0192894 (2018)
Blood is a fluid connective tissue of human body, where it plays vital functions for the nutrition, defense and well-being of the organism. When circulating in peripheral districts, it is exposed to some physical stresses coming from outside the huma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b379533bcdc4ff19ed9b04d7cbe8903
Autor:
M Lasalvia, R Scrima, G Perna, C Piccoli, N Capitanio, P F Biagi, L Schiavulli, T Ligonzo, M Centra, G Casamassima, A Ermini, V Capozzi
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 13, Iss 6, p e0198892 (2018)
[This corrects the article DOI: 10.1371/journal.pone.0192894.].
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02c88b7c9d4e4e7e987bf833c57326cf
Autor:
S. Cianci, C. Ronsini, G. Riemma, V. Palmara, P. Romeo, M. La Verde, A. S. Laganà, V. Capozzi, G. Andreoli, M. Palumbo, M. Torella
Publikováno v:
Frontiers in Surgery, Vol 11 (2024)
IntroductionPelvic organs prolapse remains a significant health concern affecting millions of women worldwide. The use of native tissues to suspend the apex has acquired relevance in urogynecologic surgery. One of the most commonly used procedures pe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eaa523ecc3ae40688b622aa2f5852f08
Autor:
E. Adirosi, F. Porcù, M. Montopoli, L. Baldini, A. Bracci, V. Capozzi, C. Annella, G. Budillon, E. Bucchignani, A. L. Zollo, O. Cazzuli, G. Camisani, R. Bechini, R. Cremonini, A. Antonini, A. Ortolani, S. Melani, P. Valisa, S. Scapin
Publikováno v:
Earth System Science Data, Vol 15, Pp 2417-2429 (2023)
In 2021, a group of seven Italian institutions decided to bring together their know-how, experience, and instruments for measuring the drop size distribution (DSD) of atmospheric precipitation, giving birth to the Italian Group of Disdrometry (in Ita
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b016ce81fcf8489f92b5766dc7e7e548
Autor:
A. Morata, T. Arroyo, M. A. Bañuelos, P. Blanco, A. Briones, J. M. Cantoral, D. Castrillo, G. Cordero-Bueso, J. M. del Fresno, C. Escott, R. Escribano-Viana, M. Fernández-González, S. Ferrer, M. García, C. González, A. R. Gutiérrez, I. Loira, M. Malfeito-Ferreira, A. Martínez, I. Pardo, M. Ramírez, M. Ruiz-Muñoz, P. Santamaría, J. A. Suárez-Lepe, A. Vilela, V. Capozzi
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition. :1-29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.