Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Vélez‐Ruiz, Jorge Fernando"'
Autor:
Vélez-Ruiz, Jorge Fernando
Publikováno v:
In Sweetened Concentrated Milk Products 2024:63-78
Autor:
Vélez-Ruiz, Jorge Fernando
Publikováno v:
In Sweetened Concentrated Milk Products 2024:19-44
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2014 142:221-227
Autor:
Aguilar‐Raymundo, Victoria Guadalupe1,2 (AUTHOR) victoria.aguilarro@udlap.mx, Vélez‐Ruiz, Jorge Fernando1,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. May2019, Vol. 72 Issue 2, p266-274. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Dios Alvarado, Juan, Castillo, Piedad Margarita Montero, Correa, Diofanor Acevedo, Escandon-Barbosa, Diana, Gómez-Daza, Juan Carlos, Hidalgo-Piamba, Jessica Alejandra, Jaramillo-López, Fressia, Latorre-Castaño, Daniela, Morelo, Kevin José González, Motato-Guerra, José Steven, Novoa, Diego Fabián, Novoa-Castro, Carlos Fernando, Ramírez-Navas, Juan Sebastián, Salas-Paramo, Jairo Antonio, Torres, Jannet López, Vélez-Ruiz, Jorge Fernando
Publikováno v:
In Sweetened Concentrated Milk Products 2024:xi-xii
Autor:
RAMÍREZ-SUCRE, MANUEL OCTAVIO1, VÉLEZ-RUIZ, JORGE FERNANDO1 jorgef.velez@udlap.mx
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. May2011, Vol. 64 Issue 2, p294-304. 11p. 7 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Jul2018, Vol. 83 Issue 7, p1862-1870, 9p, 3 Charts, 3 Graphs
Publikováno v:
Foods; Feb2018, Vol. 7 Issue 2, p25, 15p
Food Processing and Engineering Topics'offers a combination of theoretical support, practical examples, process applications, and recent findings on diverse aspects of food science and engineering, such as rheology, heat transfer, evaporation, osmoti