Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Vázquez-Castilla S"'
Autor:
Chileh-Chelh, Tarik1 (AUTHOR) chileh@hotmail.es, López-Ruiz, Rosalía2 (AUTHOR) rosalialr@ual.es, García-Cervantes, Ana M.3 (AUTHOR) agc874@inlumine.ual.es, Rodríguez-García, Ignacio3 (AUTHOR), Rincón-Cervera, Miguel A.1,4 (AUTHOR) mrc883@ual.es, Ezzaitouni, Mohamed1 (AUTHOR) mohamedezzaitouni6@gmail.com, Guil-Guerrero, José L.1 (AUTHOR) jlguil@ual.es
Publikováno v:
Molecules. Jul2024, Vol. 29 Issue 14, p3367. 14p.
Autor:
Hamdi, Amel1,2 (AUTHOR) amelhamdi1988@yahoo.fr, Jaramillo-Carmona, Sara1 (AUTHOR) rrodri@ig.csic.es, Rodríguez-Arcos, Rocío1 (AUTHOR) araujo@ig.csic.es, Jiménez-Araujo, Ana1 (AUTHOR), Karray Bouraoui, Najoua2 (AUTHOR), Guillén-Bejarano, Rafael1 (AUTHOR) amelhamdi1988@yahoo.fr
Publikováno v:
Molecules. Feb2024, Vol. 29 Issue 4, p817. 22p.
Autor:
Vázquez-Castilla S; Phytochemicals and Food Quality Group, Food Phytochemistry Department, Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, (CSIC) , 41012 Seville, Spain., Jaramillo-Carmona S, Fuentes-Alventosa JM, Jiménez-Araujo A, Rodríguez-Arcos R, Cermeño-Sacristán P, Espejo-Calvo JA, Guillén-Bejarano R
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2013 Nov 20; Vol. 61 (46), pp. 11098-108. Date of Electronic Publication: 2013 Nov 11.
Autor:
Vázquez-Castilla S; Biotechnology Department, Instituto de la Grasa (C.S.I.C.), Seville 41012, Spain. svazquez@ig.csic.es., De la Puerta R, Garcia Gimenez MD, Fernández-Arche MA, Guillén-Bejarano R
Publikováno v:
International journal of molecular sciences [Int J Mol Sci] 2013 Oct 24; Vol. 14 (11), pp. 21227-39. Date of Electronic Publication: 2013 Oct 24.
Autor:
Vázquez-Castilla S; Phytochemicals and Food Quality Group, Food Biotechnology Department, Instituto de la Grasa (CSIC), Seville, Spain., Jaramillo-Carmona S, Fuentes-Alventosa JM, Jiménez-Araujo A, Rodriguez-Arcos R, Cermeño-Sacristán P, Espejo-Calvo JA, Guillén-Bejarano R
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2013 Jul 03; Vol. 61 (26), pp. 6250-8. Date of Electronic Publication: 2013 Jun 18.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Goñi, Isabel, García-Alonso, Alejandra, Alba, Claudio, Rodríguez, Juan Miguel, Sánchez-Mata, María Cortes, Guillén-Bejarano, Rafael, Redondo-Cuenca, Araceli
Publikováno v:
Foods; Apr2024, Vol. 13 Issue 8, p1154, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hamdi, Amel, Viera-Alcaide, Isabel, Jiménez-Araujo, Ana, Rodríguez-Arcos, Rocío, Guillén-Bejarano, Rafael
Publikováno v:
Foods; Jan2024, Vol. 13 Issue 2, p274, 19p
Autor:
Abdelrahman, Mostafa1,2,3 (AUTHOR) meettoo2000@tottori-u.ac.jp, Nakabayashi, Ryo4 (AUTHOR), Mori, Tetsuya4 (AUTHOR), Ikeuchi, Takao5 (AUTHOR), Mori, Mitsutaka5 (AUTHOR), Murakami, Kyoko5 (AUTHOR), Ozaki, Yukio6 (AUTHOR), Matsumoto, Masaru7 (AUTHOR), Uragami, Atsuko8 (AUTHOR), Tsujimoto, Hisashi2 (AUTHOR), Tran, Lam-Son Phan9,10 (AUTHOR) meettoo2000@tottori-u.ac.jp, Kanno, Akira3 (AUTHOR) meettoo2000@tottori-u.ac.jp
Publikováno v:
Plant & Cell Physiology. Aug2020, Vol. 61 Issue 8, p1464-1476. 13p.