Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Vázquez LB"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vázquez-Sosa GG; Posgrado en Ingeniería de Calidad Y Productividad, Universidad Autónoma de Querétaro, Cerro de Las Campanas S/N Col. Las Campanas, Santiago de Querétaro, Querétaro México., Cabrera-Ramírez AH; Instituto Politécnico Nacional, CICATA-IPN Unidad Querétaro, Cerro Blanco No. 141, Col. Colinas del Cimatario, C.P. 76090 Santiago de Querétaro, Querétaro México., Reyes-Vega ML; Posgrado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Research and Graduate Studies in Food Science, School of Chemistry, Universidad Autónoma de Querétaro, Centro Universitario, C.P. 76010 Santiago de Querétaro, Querétaro México., Morales-Sánchez E; Instituto Politécnico Nacional, CICATA-IPN Unidad Querétaro, Cerro Blanco No. 141, Col. Colinas del Cimatario, C.P. 76090 Santiago de Querétaro, Querétaro México., Gaytán-Martínez M; Posgrado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Research and Graduate Studies in Food Science, School of Chemistry, Universidad Autónoma de Querétaro, Centro Universitario, C.P. 76010 Santiago de Querétaro, Querétaro México., Vega-Vázquez LB; Posgrado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Research and Graduate Studies in Food Science, School of Chemistry, Universidad Autónoma de Querétaro, Centro Universitario, C.P. 76010 Santiago de Querétaro, Querétaro México.
Publikováno v:
Journal of food science and technology [J Food Sci Technol] 2023 Jan; Vol. 60 (1), pp. 103-113. Date of Electronic Publication: 2022 Sep 21.
Autor:
MacGregor-Fors I; Red de Ambiente y Sustentabilidad, Instituto de Ecología, A.C., Carretera antigua a Coatepec 351, El Haya, Xalapa 91070, Veracruz, Mexico. Electronic address: ian.macgregor@inecol.mx., Vázquez LB; El Colegio de la Frontera Sur. Grupo de Investigación en Sistemas Socioecológicos Urbanos/RG-URSES, Carretera Panamericana y Periférico S/N, Barrio María Auxiliadora, San Cristobal de las Casas 29290, Chiapas, Mexico.
Publikováno v:
The Science of the total environment [Sci Total Environ] 2020 Nov 01; Vol. 741, pp. 132789. Date of Electronic Publication: 2019 Jun 10.
Autor:
Ochoa-Ochoa L; Oxford University Centre for the Environment, Oxford, United Kingdom. leticia.ochoa@ouce.ox.ac.uk, Urbina-Cardona JN, Vázquez LB, Flores-Villela O, Bezaury-Creel J
Publikováno v:
PloS one [PLoS One] 2009 Sep 01; Vol. 4 (9), pp. e6878. Date of Electronic Publication: 2009 Sep 01.