Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Vásquez-Castillo W"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guevara-Terán M; Grupo de Bioquimioinformática, Universidad de Las Américas, Quito 170125, Ecuador.; Grupo de Investigación en Polifenoles, Campus Miguel de Unamuno, Universidad de Salamanca, 37008 Salamanca, Spain., Padilla-Arias K; Facultad de Postgrado, Universidad de Las Américas, Quito 170125, Ecuador., Beltrán-Novoa A; Departamento de Química Analítica, Facultad de Ciencia y Tecnología, Universidad del País Vasco/Euskal Herriko, Unibertsitatea (UPV/EHU), 48940 Bilbao, Spain., González-Paramás AM; Grupo de Investigación en Polifenoles, Campus Miguel de Unamuno, Universidad de Salamanca, 37008 Salamanca, Spain., Giampieri F; Research Group on Food, Nutritional Biochemistry and Health, Universidad Europea del Atlántico, 39011 Santander, Spain.; Department of Biochemistry, Faculty of Sciences, King Abdulaziz University, Jeddah 2254, Saudi Arabia., Battino M; Research Group on Food, Nutritional Biochemistry and Health, Universidad Europea del Atlántico, 39011 Santander, Spain.; Department of Clinical Sciences, Università Politecnica delle Marche, 60121 Ancona, Italy.; International Research Center for Food Nutrition and Safety, Jiangsu University, Zhenjiang 212013, China., Vásquez-Castillo W; Ingeniería Agroindustrial, Universidad de Las Américas, Quito 170125, Ecuador., Fernandez-Soto P; Grupo de Bioquimioinformática, Universidad de Las Américas, Quito 170125, Ecuador., Tejera E; Grupo de Bioquimioinformática, Universidad de Las Américas, Quito 170125, Ecuador., Alvarez-Suarez JM; Departamento de Ingeniería en Alimentos, Colegio de Ciencias e Ingenierías, Universidad San Francisco de Quito, Quito 170901, Ecuador.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2022 Nov 03; Vol. 27 (21). Date of Electronic Publication: 2022 Nov 03.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Canadian Journal of Plant Science; Feb2022, Vol. 102 Issue 1, p216-224, 9p
Autor:
Viera W; National Institute of Agricultural Research (INIAP), Santa Catalina Research Site, Fruit Program, Tumbaco Experimental Farm, Tumbaco 170902, Ecuador., Samaniego I; Department of Nutrition and Quality, Santa Catalina Research Site, National Institute of Agricultural Research (INIAP), Cutuglahua 171107, Ecuador., Camacho D; Faculty of Chemistry Sciences, Universidad Central del Ecuador (UCE), Quito 170521, Ecuador., Habibi N; Faculty of Agriculture, Balkh University, Balkh 1702, Afghanistan., Ron L; Faculty of Veterinary Medicine and Zoothecnics, Universidad Central del Ecuador (UCE), Quito 170521, Ecuador., Sediqui N; Faculty of Agriculture, Alberoni University, Kohistan 1254, Afghanistan., Álvarez J; Department of Nutrition and Quality, Santa Catalina Research Site, National Institute of Agricultural Research (INIAP), Cutuglahua 171107, Ecuador., Viteri P; National Institute of Agricultural Research (INIAP), Santa Catalina Research Site, Fruit Program, Tumbaco Experimental Farm, Tumbaco 170902, Ecuador., Sotomayor A; National Institute of Agricultural Research (INIAP), Santa Catalina Research Site, Fruit Program, Tumbaco Experimental Farm, Tumbaco 170902, Ecuador., Merino J; National Institute of Agricultural Research (INIAP), Santa Catalina Research Site, Fruit Program, Tumbaco Experimental Farm, Tumbaco 170902, Ecuador., Vásquez-Castillo W; Agroindustry and Food Science, Universidad de las Américas (UDLA), Quito 170503, Ecuador., Brito B; Independent consultant, Quito 170103, Ecuador.
Publikováno v:
Plants (Basel, Switzerland) [Plants (Basel)] 2022 Jan 20; Vol. 11 (3). Date of Electronic Publication: 2022 Jan 20.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Quiloango-Chimarro, Carlos Alberto1 (AUTHOR) caquiloango@usp.br, Gioia, Henrique Raymundo2 (AUTHOR) henriquerg@usp.br, de Oliveira Costa, Jéfferson3 (AUTHOR) costajo@alumni.usp.br
Publikováno v:
AgriEngineering. Sep2024, Vol. 6 Issue 3, p2811-2823. 13p.
Autor:
Albuja-Quintana, Martina1 (AUTHOR), Pozo, Gabriela1 (AUTHOR), Gordillo-Romero, Milton1 (AUTHOR), Armijos, Carolina E1 (AUTHOR), Torres, Maria de Lourdes1 (AUTHOR) ltorres@usfq.edu.ec
Publikováno v:
G3: Genes | Genomes | Genetics. Aug2024, Vol. 14 Issue 8, p1-9. 9p.