Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"V, Vivanti"'
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :273-278
Publikováno v:
Food / Nahrung. 41:285-288
The bioconversion and nutritional upgrading of soft wheat bran and shorts by the white-rot fungi Lentinus edodes and Pleurotus ostreatus were studied. The amino acid profiles of the milling by-products, before and during mycelial colonization over a
Publikováno v:
Amino Acids. 8:201-208
A rapid microwave hydrolysis procedure was developed for amino acid determination in food. The hydrolysis was performed with 6M HCl in sealed vessels using a microwave digestion system. Bovine Serum Albumin was chosen as a model protein to compare it
Publikováno v:
Die Nahrung. 44(5)
Publikováno v:
Euro Food Chem VIII, pp. 299–302, Vienna (Austria), 18-20 settembre 1995
info:cnr-pdr/source/autori:C. Corradini, I. Nicoletti, G. Cannarsa, D. Corradini, L. Pizzoferrato, V. Vivanti/congresso_nome:Euro Food Chem VIII/congresso_luogo:Vienna (Austria)/congresso_data:18-20 settembre 1995/anno:1995/pagina_da:299/pagina_a:302/intervallo_pagine:299–302
info:cnr-pdr/source/autori:C. Corradini, I. Nicoletti, G. Cannarsa, D. Corradini, L. Pizzoferrato, V. Vivanti/congresso_nome:Euro Food Chem VIII/congresso_luogo:Vienna (Austria)/congresso_data:18-20 settembre 1995/anno:1995/pagina_da:299/pagina_a:302/intervallo_pagine:299–302
The separation of 5-hydroxymethyl-2-furaldehyde (HMF) which is recognized indices of deteriorative changes in some commercially processed foods, has been investigated either by micellar electrokinetic chromatography (MEEC), employing sodium dodecyl s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::30e1bf5387dd98435c1b87141c36e3b5
http://www.cnr.it/prodotto/i/228330
http://www.cnr.it/prodotto/i/228330
Publikováno v:
Nahrung/Food. 44:373-374
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.