Zobrazeno 1 - 10
of 457
pro vyhledávání: '"V, Gargano"'
Autor:
S, Di Cataldo, A, Cevidanes, C, Ulloa-Contreras, E, Hidalgo-Hermoso, V, Gargano, I, Sacristán, N, Sallaberry-Pincheira, D, Peñaloza-Madrid, D, González-Acuña, C, Napolitano, J, Vianna, G, Acosta-Jamett, D, Vicari, J, Millán
Publikováno v:
In Ticks and Tick-borne Diseases September 2021 12(5)
Publikováno v:
Annals of Agricultural and Environmental Medicine, Vol 23, Iss 1, Pp 71-74 (2015)
[b]Introduction and objective. [/b]Little is known about the development of chronic Q fever caused by [i]Coxiella burnetii [/i]in occupational risk groups and in the general population in Italy, as well as in many countries in the world. The aim of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0a7d1619e1a485fa811767ad8f13799
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
LO SCALPELLO-OTODI Educational. 29:117-124
Open reduction and fixation represent the treatment of choice for tibial plateau fractures, especially in complex cases. The aim of our work was to analyse the preliminary results we obtained with at open surgery. Forty-nine patients with complex tib
The nucleus Ru100 appears to be a good candidate for the E(5) critical point symmetry which describes the U(5)-SO(6) shape phase transition. To investigate this point with respect to the electromagnetic transition strengths, lifetime measurements of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::3128ca0d6d0a68f844e834dbbdc6b7f5
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3072507
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3072507
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 96:56-56
Soaking or steaming hay are processes which are both known to alter hay nutrient content, including non-structural carbohydrates (NSC). Since high NSC content in hay has been identified as a risk factor for development of some insulin-related disorde