Zobrazeno 1 - 10
of 395
pro vyhledávání: '"V, Cheynier"'
Autor:
A, Cosson, E, Meudec, C, Ginies, A, Danel, P, Lieben, N, Descamps, V, Cheynier, A, Saint-Eve, I, Souchon
Publikováno v:
Food Chemistry. 385:132615
Pea protein isolates contain high-quality plant protein. However, they have sensory drawbacks, notably bitterness and astringency, that have limited their use in commercial foods. This study's aim was thus to identify the main phytochemicals in pea-b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.B. Dieval, Soline Caille, V. Cheynier, Stéphane Vidal, Jérémie Wirth, Jean-Marc Souquet, Alain Samson, Hélène Fulcrand
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2012, 132 (4), pp.1861-1871. ⟨10.1016/j.foodchem.2011.12.019⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2012, 132 (4), pp.1861-1871. ⟨10.1016/j.foodchem.2011.12.019⟩
Correspondance auteur : wirth@supagro.inra.fr (Wirth, J.); International audience; The impact of moderate oxygen exposure on the post bottling evolution of two Grenache rose wines has been investigated. Different oxygen transfer rate (OTR) conditions
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michael H. Tunick, Charles I. Onwulata, Ivan C. Lee, Adam Gamson, Jonathan Mitchell, Jihyun Lee, Jerry Zweigenbaum, Alyson E. Mitchell, Zhuohong Xie, Haiming Shi, Liangli (Lucy) Yu, Guoying Chen, Qiongqiong Li, Guyu Liu, Feng Qin, Yue Du, Audrey E. Thomas-Gahring, Shiming Li, Chih-Yu Lo, Chi-Tang Ho, Peter H. Cooke, A. G. Newsome, B. T. Murphy, R. B. van Breemen, A. E. Burns, J-P. Mazauric, V. Cheynier, Sarah C. Hill, Yamin Htet, Jennifer Kauffman, Inyee Y. Han, Paul L. Dawson, William T. Pennington, Timothy W. Hanks
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. 40:74-77
Background & Aims Red wine polyphenols inhibit chemically-induced oxidative DNA damage in vivo in experimental animals through a mechanism which is still unclear. On this basis, we tried to clarify the mechanisms of inhibition of DNA oxidation in vit