Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Uysal H.R."'
The objective of this present study was to investigate traditional sepet cheese samples which were packaged with different modified atmosphere conditions (MAP). The volatile compounds, free fatty acid composition and microbiological properties of Sep
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::b9ba2ee3c03c1186fd602b4d550c32de
https://hdl.handle.net/11454/25600
https://hdl.handle.net/11454/25600
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.