Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Uyar, Ebru"'
Autor:
UYAR, Ebru, GÜRLEK, Hava
Publikováno v:
Volume: 12, Issue: 2 725-735
The Black Sea Journal of Sciences
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
The Black Sea Journal of Sciences
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
İlave bir işlem uygulamadan satış noktasında tüketime sunulan hazır yiyecek ve içecekler, kökleri çok eskilere dayanan ve dünya genelinde gözlenen bir yeme-içme alışkanlığıdır. Yöreye bağlı olarak ülkemizde de çok çeşitli t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biologia; May2022, Vol. 77 Issue 5, p1471-1480, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
UYAR, Ebru, ÇORBACI, Cengiz
Publikováno v:
Journal of Agriculture & Nature / Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım & Doğa Dergisi; 2021, Vol. 24 Issue 4, p707-714, 8p
Publikováno v:
Archives of Microbiology; Apr2021, Vol. 203 Issue 3, p1079-1088, 10p
Publikováno v:
Volume: 13, Issue: 4 833-837
Celal Bayar University Journal of Science
Celal Bayar University Journal of Science
Constituting the most important group of microorganisms that offered to human consumption through food, yeasts are a substantial part of microflora in dairy products. Due to sophisticated enzyme production especially high proteolytic and lipolytic ac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f3ddbd0c65849d5e43980cca00c4cf19
https://hdl.handle.net/20.500.12697/1604
https://hdl.handle.net/20.500.12697/1604
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.