Zobrazeno 1 - 10
of 31 168
pro vyhledávání: '"Uv treatment"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Makota, Oksana1,2 (AUTHOR) dutkova@saske.sk, Dutková, Erika1 (AUTHOR) briancin@saske.sk, Briančin, Jaroslav1 (AUTHOR), Bednarcik, Jozef3 (AUTHOR) jozef.bednarcik@upjs.sk, Lisnichuk, Maksym3,4 (AUTHOR) maksym.lisnichuk@upjs.sk, Yevchuk, Iryna5 (AUTHOR) irynayevchuk@gmail.com, Melnyk, Inna1 (AUTHOR) makota@saske.sk
Publikováno v:
Molecules. Mar2024, Vol. 29 Issue 6, p1190. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fiege JL; Department of Food Technology and Bioprocess Engineering, Max Rubner-Institut, Federal Research Institute of Nutrition and Food, D-76131 Karlsruhe, Germany. Electronic address: jaayke.fiege@mri.nund.de., Ohrt A; Department of Safety and Quality of Milk and Fish Products, Max Rubner-Institut, Federal Research Institute of Nutrition and Food, D-24103 Kiel, Germany., Hebig S; Department of Food Technology and Bioprocess Engineering, Max Rubner-Institut, Federal Research Institute of Nutrition and Food, D-76131 Karlsruhe, Germany., Schrader K; Department of Safety and Quality of Milk and Fish Products, Max Rubner-Institut, Federal Research Institute of Nutrition and Food, D-24103 Kiel, Germany., Gräf V; Department of Food Technology and Bioprocess Engineering, Max Rubner-Institut, Federal Research Institute of Nutrition and Food, D-76131 Karlsruhe, Germany., Martin D; Department of Safety and Quality of Milk and Fish Products, Max Rubner-Institut, Federal Research Institute of Nutrition and Food, D-24103 Kiel, Germany., Maul R; Department of Safety and Quality of Milk and Fish Products, Max Rubner-Institut, Federal Research Institute of Nutrition and Food, D-24103 Kiel, Germany., Stahl M; Department of Food Technology and Bioprocess Engineering, Max Rubner-Institut, Federal Research Institute of Nutrition and Food, D-76131 Karlsruhe, Germany.
Publikováno v:
Journal of dairy science [J Dairy Sci] 2024 Aug 29. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 29.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.